Bomboane Raffaello

de Sim0na in Prajituri, 22 Apr 2012 | 12650 vizualizari

 

Pregatite special pentru Tea Party, organizat de Emily!

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 400 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • 50 g nuca de cocos albastra
  • 150 ml smantana lichida dulce
  • migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Untul moale, lasat la temperatura camerei, l-am mixat bine cateva minute. Cand a devenit spuma am adaugat zaharul pudra continuand mixarea pana s-a topit zaharul. Am adaugat laptele praf, continuand sa amestec cu mana. Pentru ca compozitia a devenit groasa, am pus frisca lichida, putin cate putin, amestecand mereu. Am adaugat si nuca de cocos, si am format un aluat destul de tare pentru a putea fi manevrat.

Am luat cu mana cate o bucata de compozitia, punand in mijloc cate o migdala, si am format bilutele.

Le-am tavalit prin nuca de cocos, apoi le-am pus in foite speciale.

Din aceasta compozitie au iesit cca 85 de bucati. Si cum nu aveam cum sa dovedesc atatea... cele care au ramas le-am dat la frigider, unde pot fi pastrate cateva zile fara problema. Va servesc pe fiecare cu cate o bombonica! Cu ce ocazie?? Va spun data viitoare! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Sim0na 1

23.04.2012, 20:41

rocsi_1612, este prima oara cand folosesc frisca lichida... pana acum puneam smantana, dar imi place mai mult varianta asta. Pup

Sim0na 1

23.04.2012, 20:41

Maria68, multumesc!

Sim0na 1

23.04.2012, 20:42

mon

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post