bomboane raffaello

de corina241 in Prajituri, 27 Sep 2012 | 12502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • 200 g unt
  • 1 lingura de smantana
  • 100 g napolitane zdrobite
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA bomboane raffaello:

Se amesteca zaharul cu laptele praf,la care se adauga nunca de cocos si apoi untul lasat in prealabil la temperatura camerei sau incalzit in microunde.La final adaugam smantana si napolitana maruntita.

Se formeaza o compozitie ca in imaginea 2 si incepem sa modelam mici bilute rotunde,in care introducem cate o migdala in mijlocul bilei,apoi tavalim prin nuca de cocos.Se dau la rece pe un platou  si se servesc cand au inceput sa se intareasca!

O bunatate!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "bomboane raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]