Bun gasit,dragii mei!Astazi va voi arata cum se fac renumitele,bomboane "Raffaello" ,cu interior moale,si aluna la mijloc.
O reteta simpla,perfecta pentru masa de Craciun!
Eu m-am inspirat de la Rocsy! :)
Au iesit tare bune!!!!
Intr-o cratita se pun zaharul si untul si se lasa pana ce zaharul s-a topit complet. Se ia de pe foc si se adauga coaja si zeama de la lamaie. Dupa care punem nuca de cocos. Amestecam bine. Adaugam treptat si laptele praf. Amestecam si lasam la racit putin.
Formam bilute medii din compozitia rezultata si la mijloc punem o aluna sau o migdala, o dam prin nuca de cocos si gata, prima biluta :) Procedam la fel, pana ce terminam toata compozitia.
Sunt un pic cam migaloase atunci cand le modelezi, dar merita din plin! :)
Spor si pofta buna! Sarbatori fericite!