Bors cu bucatele

de RuxyRux in Ciorbe, 24 Dec 2010 | 3465 vizualizari

 

O reteta din Moldova ( zona Piatra Neamt) de bors cu bucatele de carne, eu am folosit curcan. Secretul acestui bors este ca legumele si carnea se taie din cutit bucatele, foarte foarte mici . Grozav!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept curcan taiat bucatele foarte foarte mici( atentie la degete)
  • Zarzavat de ciorba:
  • 2 morcovi
  • 1 radacina mare patrunjel
  • o telina
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel
  • 3 ardei grasi ( culori diferite)
  • 2 linguri ulei
  • 1 l bors
  • 3 linguri suc rosii( bulion de casa)
  • 2 oua batute usor
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu bucatele:

Sotam in putin ulei legumele taiate foarte foarte marunt impreuna cu carnea taiata la fel si apoi adaugam apa si lasam sa fiarba bine. Cartofii nu-i adaugam de la inceput ci dupa 25 de minute deoarece fiind taiati atat de mic se pot zdrobi usor.

Cand totul este fiert adaugam sucul de rosii( bulionul) , apoi batem oul cu putin bors si dregem ciorba.

Leusteanul se presara din belsug si se serveste cu smantana....extra super gustos...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu bucatele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

ionix 1

28.12.2010, 14:14

sigur este delicioasă

mena29 1

28.12.2010, 16:45

Rucsy,am mai venit la o portie ca a fost foooarte buna

RuxyRux 1

28.12.2010, 20:31

Ce fete delicioase!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors din coada de vita