Bors cu bucatele

de RuxyRux in Ciorbe, 24 Dec 2010 | 3367 vizualizari

 

O reteta din Moldova ( zona Piatra Neamt) de bors cu bucatele de carne, eu am folosit curcan. Secretul acestui bors este ca legumele si carnea se taie din cutit bucatele, foarte foarte mici . Grozav!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept curcan taiat bucatele foarte foarte mici( atentie la degete)
  • Zarzavat de ciorba:
  • 2 morcovi
  • 1 radacina mare patrunjel
  • o telina
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel
  • 3 ardei grasi ( culori diferite)
  • 2 linguri ulei
  • 1 l bors
  • 3 linguri suc rosii( bulion de casa)
  • 2 oua batute usor
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu bucatele:

Sotam in putin ulei legumele taiate foarte foarte marunt impreuna cu carnea taiata la fel si apoi adaugam apa si lasam sa fiarba bine. Cartofii nu-i adaugam de la inceput ci dupa 25 de minute deoarece fiind taiati atat de mic se pot zdrobi usor.

Cand totul este fiert adaugam sucul de rosii( bulionul) , apoi batem oul cu putin bors si dregem ciorba.

Leusteanul se presara din belsug si se serveste cu smantana....extra super gustos...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu bucatele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare