Borş cu dovlecei

de Dana_Retetegg in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 4038 vizualizari

 

Un bors care merge perfect dupa toate preparatele grele consumate de sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei,
  • 2 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 3 linguri de bors la plic,
  • 5 linguri smantana,
  • sare,
  • patrunjel,
  • rosii in bulion,
  • fidea.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borş cu dovlecei:

Am tocat marunt ceapa, morcovii rondele subtiri, cartofii si dovleceii cuburi.

Am pus o oala cu apa pe foc, cand a inceput sa fiarba apa am adaugat ceapa, morcovul, apoi cartofii si dovleceii.

Cand legumele erau aproape fierte am adaugat rosiile in bulion (taiate cuburi), borsul si am potrivit de sare.

La final am amestecat smantana cu cateva linguri de ciorba si am adaugat-o impreuna cu fideaua si patrunjelul tocat.

Dupa 5 minute am oprit focul.

Un bors foarte gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Borş cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

07.01.2011, 23:05

daaaaaaaaaa, chiar ca imi este pofta de un bors cu dovlecel.................

Dana_Retetegg 1

07.01.2011, 23:42

kamy 1

09.01.2011, 16:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]