Bors de bibilica cu gulii

de katty in Ciorbe, 19 Mar 2021 | 3294 vizualizari

 

Un bors acrisor cu carne delicioasa de bibilica

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de bibilica (aripi, pipote, inimi)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2-3 gulii
  • 1 lingura orez
  • 250 gr rosii tocate
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de bibilica cu gulii:

Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate.

Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete. Adaugam legumele si fierbem 10 minute, dupa care punem orezul si rosiile.

Fierbem separat borsul si il adaugat dupa ce este fiert si orezul.

Potrivim de sare si piper. Adaugam patrunjelul si oprim focul.

Servim borsul fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de bibilica cu gulii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu costita de porc - Reteta savuroasa si satioasa