Bors de crap, cu zdrente de ou

de katty in Crap / Caras, 20 Noi 2021 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr crap (capul si bucati cu carne)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • 2 ouq
  • leustean verde
  • bors dupa gust
  • sare
  • piper negru macinat
  • ardei iute pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de crap, cu zdrente de ou:

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic. Scurgem zeama printr-o sita. Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la cap si le pastram deoparte. Curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete.

Intr-o oala incintam uleiul si punem la calit morcovul, telina, pastarnacul, ardeiul gras si spre final ceapa. Cand toate legumele au inceput sa se inmoaie, stingem cu zeama de peste si fierbem 10 minute.

Adaugam rosiile si mai fierbem 5 minute.

Adaugam bucatile de peste, borsul fiert separat, sare si piper dupa gust si fierbem 10 minute.

Batem ouale intr-un castron si turnam in fir subtire in oala. Adaugam leusteanul in vas si oprim focul. Acoperim cu un capac.

Servim cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de crap, cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]