Bors de miel

de crisad in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2010 | 8071 vizualizari

 

Am preparat aceasta reteta pentru masa de Pasti, o excelenta ciorba de miel

 

INGREDIENTE

  •  oase de miel
  • ceapa
  • morcov
  • cartofi
  • telina
  • rosii ardei
  • oua 2
  • smantana
  • verdeata (leustean patrunjel )
  • tarhon
  • sare
  • bors
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

se spala oasele de miel (eu am folosit oase de la pulpa mielului cu multa carne pe ele ) si se pun la fiert  cu putina sare si se spumeaza  . in tipul asta se toaca ceapa morcovul telina ardeiul rosiile (eu am folosit rosii cubulete in suc de rosii)si se curata cartofii

dp ce carnea e aproape fiarta se scot oasele  se strecoara zeama si se adauga legumele .am dezosat oasele si am tocat carnea cubulete pe care am adaugat-o odata cu cartofii taiati cubulete

cand legumele sunt fierte se adauga borsul fierbinete(in funct de gust ) se bat doua oua cu smantana si se drege ciorbita la sfarsit

dupa ce oprim focul se  adauga verdeata.

Se serveste fierbinte, cu ardei iute, de Pasti

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

madi_marin 1

31.01.2010, 11:31

nu zice de doua ori.....

nadina73 1

02.04.2010, 00:26

buna,buna

dany_dumy2006 1

13.04.2012, 10:53

bunnn chiar o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta