Bors de miel

de katty in Ciorbe, 25 Apr 2020 | 2020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de miel cu os (sira spinarii)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucatica pastarnac
  • 4 fire ceapa verde
  • 1 lingura orez
  • leustean verde
  • bors dupa gust
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 galbenus
  • 200 gr smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine, dupa ce am curatat-o de pielite, apoi o punem la fiert intr-o oala, acoperita cu apa rece. Spumam bine si o lasam sa fiarba pana este fiarta de jumatate. Curatam morcovul, pastarnacul, ceapa si ceapa verde si le taiem marunt. Cand carnea este fiarta de jumatate adaugam legumele(mai putin frunzele de la ceapa verde) si fierbem 10 minute, apoi adaugam orezul.

Cand orezul si legumele sunt fierte adaugam bors dupa gust, sare, piper si frunzele de la ceapa verde.

Dam cateva clocote, apoi dregem borsul cu smantana batuta cu galbenusul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors din maruntaie de miel