Bors de naut cu carnati iuti

de roxanamiti in Ciorbe, 11 Feb 2011 | 8316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g. naut fiert,
  • 2 carnati iuti,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 rosie,
  • 1 ardel verde,
  • 2 linguri ulei,
  • 3 linguri bulion,
  • 3 linguri bors magic,
  • 1 lingura delicat de legume,
  • 2 linguri de pantrujel tocat,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de naut cu carnati iuti:

  •  * carnatii ii taiem feliuta si ii punem la calit fara ulei, cand a lasat toata grasa ii scoate si in grasa ramasa punem ceapa tocata la calit timp de 5 minute apoi restul de legume tocate si mai lasam inca 5 minute,
  •  * adaugam 2 l. de apa, nautul si lasam sa fiarba 15 minute, adaugam bulionul, delicatul carnatii si borsul, probam de sare si optim focul, adaugam pantrujelul tocat si servim,
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de naut cu carnati iuti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu carnati afumati