Bors de praz

de Pasiune pentru bucatarie in Supe/Ciorbe, 13 Noi 2010 | 6033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc praz
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ceasca orez
  • sare,piper
  • bors dupa gust
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de praz:

Prazul se taie rondele(partea alba),legumele cubulete sau cum doriri si se pun la fiert.Dupa cateva clocote se adauga si orezul si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand au fiert legumele si orezul se  adauga bors magic dupa gust si se mai feierbe 10 minute.Se potriveste de sare si piper.Se serveste cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

aziz 1

13.11.2010, 20:24

stii de mult vreau sa incerc asta o pun la fav si sapt viit o incerc....te anunt ce a iesit

Laly 1

13.11.2010, 22:50

Si mie imi place borsul de praz

nadina73 1

14.11.2010, 11:04

super ,de azi a inceput post ,merge 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu turnatei