Bors de pui cu smantana

de mihaelam90 in Supe/Ciorbe, 13 Sep 2013 | 3385 vizualizari

 

Cand vine vorba de supe/ciorbe ma gandesc la clasica ciorba de pui cu suc de rosii. De data asta m-am gandit sa schimb putin si sa adaug si smantana. Rezultatul... SUPER BUN! :D

 

INGREDIENTE

  • Pui - 1 piept
  • Smantana 2-3 linguri
  • 1 ou
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingura de delikat
  • 100 ml bors
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui cu smantana:

Se taie bucati pieptul de pui, se pune la fiert cu sarea si se ia spuma. Cand nu se mai aduna spuma se adauga legumele taiate cubulete, delikatul si se lasa la fiert. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga borsul. Separat intr-un bol amestecam smantana cu un galbenus de ou si piper peste care punem un polonic de zeama din oala de pe foc. Dupa ce a dat in fiert adaugam de smantana amestecand continuu, iar la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga pe langa legume si radacina de patrunjel si/sau telina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.09.2013, 12:38

Un bors de pui oricand merge

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 17:41

Pushaa 1

30.04.2014, 15:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]