Bors rusesc cu sfecla rosie

de Rahela Velicu in Ciorbe, 20 Oct 2017 | 9372 vizualizari

 

Un bors rusesc gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1/2 sfecla rosie
  • 1/4 varza
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 300 g carne de porc
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • zeama de la o lamaie
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors rusesc cu sfecla rosie:

Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoare se calesc in ulei incins. Adaugam 1 litru de apa, varza si carnea taiata cuburi si lasam 20-25 de min. la fiert.

Adaugam cartofii si sfecla, iar peste 15 min. si pasta de tomate. Lasam inca 20 de min. la fiert.

Adaugam sare si zeama de lamaie.

TIPS-URI

1

Servim cu smantana.

2

varza sa fie mica si folosim doar un sfert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca