Braciole di maiale impanate al forno

de Bya Ralu in Porc, 12 Mar 2015 | 6787 vizualizari

 

Cotlet de porc cu os in crusta de pesmet la cuptor, este o reteta italiana tare tare buna

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc cu os
  • 1 ou
  • 100 g pesmet
  • 2 lingurite de parmezan ras
  • 3 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie rasa
  • 1 lingura de patrunjel proaspat tocat marunt
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braciole di maiale impanate al forno:

Pesmetul se amesteca cu usturoiul tocat marunt,coaja de lamaie rasa,patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras.
Bucatiile de care se condimenteaza pe ambele parti,se trec prin ou si prin compozitia de pesmet,cat sa fie acoperite uniform.
Intr-o tava se pune hartie de copt si bucatiile de carne,deasupra se pune putin ulei de masline.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute(intre timp se intoarc pe ambele parti).
Se servesc cu garnitura de cartofi sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Braciole di maiale impanate al forno" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]