Bradut cu somon afumat

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2016 | 5208 vizualizari

 

Cu 1 aluat foietaj am făcut două coronite și un bradut  pentru Revelionul de Anul Nou.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 100 gr somon afumat
  • 1 gălbenuș de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bradut cu somon afumat:

Intindem foaia de aluat de foietaj. Decupam bradutul si-l punem pe o foaie de copt . Taiem ramurile, punem bucatele de somon deasupra .

Le răsucim ușor. Se incalzeste cuptorul la 180 °.Se amesteca gălbenușul de ou cu 2 lingurite de lapte rece. Ungem bradutul cu ou. 

Dati la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute.

Serviti imediat! Poftă bună !!!!

TIPS-URI

1

am copt coronitele in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Bradut cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]