Branza de vaci de casa (alta varianta)

de Gherca Daniela in Mancare copii, 7 Feb 2021 | 4710 vizualizari

 

Postez aceasta reteta in principal pentru persoanele care sunt in strainatate si nu au de unde sa cumpere branza de vaci, ca si in cazul meu :))
Aceasta varianta este cea mai simpla si consider ca am gasit reteta cea mai buna atunci cand vine vorba de consistenta... 
Precizez ca este a doua oara cand o fac, prima data am incercat doar cu o cutie de alta marca (Auchan) si ne-a placut, am atasat o fotografie luata de pe google :D



 

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii a cate 1 kg fiecare de Fromage blanc (foto), trebuie sa contina o cantitate mare de grasime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de vaci de casa (alta varianta):

O varianta foarte, foarte usoara de a obtine o branzica de vaci numai buna de facut placinte, de a o savura cu smantana si cu mamaliguta, sau orice va place...

Asadar nu trebuie decat sa turnati cutiile de branza intr-o oala si sa puneti la incalzit la foc mic pana cand observati ca s-a format zerul. Turnati totul intr-un tifon foarte, foarte des si lasati la scurs peste noapte.

Simplu si foarte buna!

Am obtinut 560g!

Sper sa incercati cu incredere! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci de casa (alta varianta)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu vinete si Cheddar