Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot

de Gherca Daniela in Slow Cooker, 6 Oct 2018 | 5641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 400 g iaurt grecesc
  • 60 ml otet
  • sare (jumatate de lingurita)
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot:

      Punem toate ingredientele in vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l, amestecam putin cu un tel, punem capacul si setam optiunea Low pentru 4 ore.
      Dupa ce a s-au terminat cele 4 ore, turnam compozitia intr-un tifon fin si lasam la scurs pana a doua zi.
Branzica obtinuta cantareste 300 g.
Se poate servi dupa bunul plac!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L