Branzica cremoasa cu dulceata de afine si nuca de cocos

de Panacris in Dulciuri, 29 Mai 2012 | 2836 vizualizari

 

Si acum, un dulce binevenit! Simplu si savuros!:)

 

INGREDIENTE

  • crema de branza fina Delaco 200 g.,
  • dulceata de afine 50 g.,
  • zahar pudra vanilinat 50g.,
  • nuca de cocos 50g.,
  • coaja de la 1 lamaie
  • sirop de afine ptr decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzica cremoasa cu dulceata de afine si nuca de cocos:

Crema de branza se amesteca cu dulceata de afine, coaja de lamaie, zaharul pudra vanilinat si nuca de cocos. Cantitatile sunt aleatorii. Din crema obtinuta se ia cu lingura de inghetata, se aseza pe un platou, se presara nuca de cocos rasa si putin sirop de afine. Nu stiu daca va incanta aspectul,  dar gustul e deosebit.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzica cremoasa cu dulceata de afine si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu gem proaspat