Brie cu Umami

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2012 | 3216 vizualizari

 

Un preparat ce poate fi servit ca aperitiv şi care îmbină mai multe texturi pentru a crea cel de-al cincilea gust japonez umami.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame brânză Brie
  • 2 linguriţe pesto genovesse
  • 60 grame de nuci
  • 4 ciuperci mari
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • o baghetă franţuzească cu unt pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brie cu Umami:

Se aduce brânza la temperatura camerei. Se împarte în două părţi egale, iar partea superioară a crustei albe ce acoperă brânza se îndepărtează, lăsând marginile şi partea inferioară intacte.

Se aşează în două forme termorezistente cu partea fără crustă în sus şi se acoperă în întregime cu pesto. Deasupra se presară nucile măcinate grosolan şi ciupercile tăiate cuburi. Se stropesc cu ulei şi se introduc în cuptor la 180 de grade pentru 15 minute. 

Se servesc fierbinţi pe baghetă caldă. 

TIPS-URI

1

Dacă pesto este prea gras, puteţi folosi uleiul de la el pentru a se stropi ciupercile la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Brie cu Umami" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari aperitiv