Briose

de Alexandra Elena in Prajituri, 2 Apr 2013 | 4109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de lamaie/ portocala
  • nuci/alune/ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Galbenusurile se freaca spuma cu o cana de zahar, 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Se adauga o cana si jumatate de faina in care am amestecat praful de copt. Separat se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga albusurile batute spuma tare peste compozitia de galbenusuri, se amesteca de jos in sus. Se toarna in formele de hartie, se presara nuci/alune  si se introduc in cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trec testul scobitorii. Se verifica dupa 10-15 minute.

Se presara zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose parfumate