Briose

de Alexandra Elena in Prajituri, 2 Apr 2013 | 4227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de lamaie/ portocala
  • nuci/alune/ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Galbenusurile se freaca spuma cu o cana de zahar, 100 ml de ulei si 100 ml de apa. Se adauga o cana si jumatate de faina in care am amestecat praful de copt. Separat se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga albusurile batute spuma tare peste compozitia de galbenusuri, se amesteca de jos in sus. Se toarna in formele de hartie, se presara nuci/alune  si se introduc in cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trec testul scobitorii. Se verifica dupa 10-15 minute.

Se presara zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]