Briose "Brownie Cappucino"

de Miha in Prajituri, 11 Mar 2010 | 12375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 250 g iaurt Cremosso cu straciatella
  • 2 linguri cacao neagra
  • 1 praf de copt
  • 150 g faina
  • esenta de rom
  • Pentru crema:
  • 150 g branza Almette cu smantana
  • 100 g zahar (pudra)
  • 50 g unt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • esenta de vanilie
  • Pentru decor:
  • bombonele de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose "Brownie Cappucino":

Briose:

Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care se adauga zaharul si esenta de rom si se mixeaza in continuare pana devin ca o crema. Topim untul si-l turnam in fir subtire peste crema de oua. Adaugam iaurtul si omogenizam. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, amestecand usor.

Punem aluatul in forme si dam la cuptor la foc mediu, in jur de 20-25 de minute.

Crema:

Branza Almette se mixeaza impreuna cu untul moale, pana obtinem o crema pufoasa. adaugam zaharul si esenta de vanilie, iar la sfarsit scortisoara. Se da la rece pana sunt gata de copt briosele.

Briosele coape si racite se acopera cu crema si se orneaza cu bombonele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose "Brownie Cappucino"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Miha 1

12.03.2010, 22:38

Ela, trimte, numa sa nu pui cu plata ramburs, ca acu n-am bani. )

diana_k 1

13.03.2010, 19:18

ce bunatate aici...

mena29 1

18.07.2010, 16:25

un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca