Briose cu branza de vaci

de ralu_river in Prajituri, 31 Oct 2012 | 6650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina (se poate folosi si faina integrala de grau)
  • 2 oua
  • 200 gr zahar brun
  • 150 ml ulei
  • 180 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • scortisoara
  • 4 lg cacao
  • Crema:
  • 300 gr branza de vaci
  • un ou
  • 3 lg zahar brun
  • zahar pudre
  • un iaurt cu fructe
  • zmeura, visine sau orice fruct aveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza de vaci:

Se mixeaza cele doua oua cu zahar, apoi se adauga incet uleiul si laptele, se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu praf de copt, cacao si scortisoara si se mixeaza din nou. In alt vas se amesteca bine toate ingredientele pentru crema.

In tava pentru briose (unsa cu putin unt si faina) se pune o lingura de aluat, peste care se adauga o lingurita de crema si fructe, care se apasa putin in crema.

Se coc la 180 de grade pentru 25-30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri colorate de iarna