Briose cu cartofi, porumb si tofu

de Rocsi in Mancaruri de post, 30 Mar 2015 | 5275 vizualizari

COMENTARII (50)

reisnaor_2006 1

30.03.2015, 12:12

Gherca Daniela 1

30.03.2015, 12:17

un aperitiv de post minunat!

cristeena20 1

30.03.2015, 12:23

bine arata!!

deyutzky 1

30.03.2015, 12:34

mmmmm as gusta si eu din bunatatile astea

mena29 1

30.03.2015, 12:47

Rocsi,ce bunatati ai bucatarit tu aici! Bravo,copilule frumos si bun!

MotanLaOale 1

30.03.2015, 12:50

bune bune

dantes 1

30.03.2015, 13:14

Bune!

DIANA B 1

30.03.2015, 13:22

Ooooooo , tofu ... nu-mi place deloc

simona72 1

30.03.2015, 14:14

gaby_gabytza 1

30.03.2015, 14:26

SUPER DELICIOASE

Geanina87 1

30.03.2015, 15:22

Ce idee faina! Salvez reteta!

geoline 1

30.03.2015, 16:54

interesante briose...yamyyy

Bya Ralu 1

30.03.2015, 17:04

ce bine arata

Corinuta 1

30.03.2015, 17:31

Salvez si eu, ca nu strica sa mai incerc ceva nou

Valclaudia 1

30.03.2015, 17:37

wow! Bravo fata vrednica!

iry-gabriela 1

30.03.2015, 18:19

Lau 1

30.03.2015, 20:28

Gicuta 1

30.03.2015, 20:42

Suuuuper!

adry88 1

30.03.2015, 21:01

Panacris 1

30.03.2015, 21:19

Carmen_g 1

30.03.2015, 21:23

Bune briosele

Catalina L 1

30.03.2015, 21:27

Ce interesant - cred ca sunt foarte bune

mirela0911 1

31.03.2015, 13:48

Ce frumusele sunt!

Andra_Constantinescu 1

31.03.2015, 21:46

tarasmariana 1

01.04.2015, 14:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez indian