Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 3777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 8 ciuperci
  • 1 cutiuta de jambon afumat
  • 3 linguri de mascarpone
  • 4 linguri de cascaval razuit
  • putine ierburi de provence
  • putina nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • 1 cutiuta de porumb
  • 3 linguri de unt
  • 1/2 de pliculet de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone:

Se taie ciupercile marunt,se pun intr-un castron,apoi se adauga ouale batute,codimentele,untul,jambonul,cascavalul razuit

.Se freaca mascarpone cu laptele si se pune peste ingrediente iar la final se adauga faina cat cuprinde si praful de copt,sa fie o coca nici moale nici tare.

Se unge forma de briose cu unt,se pune cu lingura din compozitie si se da la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza sarata si ghimbir