Briose cu fulgi de ciocolata

de lia maria in Prajituri, 9 Sep 2010 | 5610 vizualizari

 

O reteta rapida, usor de facut, menita sa ne imbete simturile.
Cantitatile sunt pentru portie dubla, sa ajunga pentru toata lumea…
Serviti va rog !

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 300g zahar
  • 1 praf de copt
  • 4 oua
  • 2 linguri esenta vanilie
  • 150ml lapte
  • 250ml ulei
  • 80g fulgi de ciocolata
  • Colorant alimentar galben si rosu
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate, inafara de zahar si jumatate din cantitatea de fulgi.

In alt bol batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul, apoi laptele si fulgii ramasi. Amestecam cele doua compozitii, impartim aluatul in doua, il coloram si-l repartizam in forme.

Le coacem in cuptorul dinainte incalzit, timp de 25’.

Dupa ce se racesc le acoperim cu un strat de ciocolata neagra/alba sau glazura de zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]