Briose cu portocale

de lia maria in Prajituri, 20 Ian 2012 | 4606 vizualizari

 

Aromate si delicioase, foarte bune pentru micul dejun sau o gustare.

 

INGREDIENTE

  • 125g iaurt
  • 200g zahar
  • 2 oua
  • ½ lingurita praf de portocala
  • 300g faina cana faina
  • 1 plic praf de copt
  • 100g unt topit
  • 1 portocala
  • Pt deasupra: (optional)  
  • 50g zahar pudra

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu portocale:

Intr-un bol incapator frecam ouale cu zaharul, adaugam iaurtul, untul si praful de portocala. Separat incorporam praful de copt in faina si adaugam in compozitia umeda. Amestecam de jos in sus pana se omogenizeaza.

Turnam compozitia in formele de briose, tapetate cu hartie speciala, adaugam in fiecare, cate o feliuta de portocala si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20-25 minute.

Se pot servi simple sau pudrate cu zahar, asa cum am ales eu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu gem de piersici-de post