Briose cu spanac

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2010 | 9348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2-3 linguri cu faina
  • unt cat o nuca
  • 250 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spanac:

Spanacul dezghetat si ceapa taiata marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca  si apoi se adauga pe rand branza de vaci ,ouale  si faina.Se condimenteaza dupa gust cu sare.Amestecul obtinut se toarna in forme de briose unse cu unt si tapetate cu faina.Se dau la cuptor si se coc la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (25)

epurasha2bb 1

22.07.2010, 19:12

super originala ideea! ced ca sunt delicioase! salvez si eu, dau 5 fruculite si bravo la bucataras ca a observat faza cu nuca

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 19:07

Da, Epu sunt tare bune, mie imi place spanacul numa ca George sa nu-l vada..................pai de ce e sef, observa tot

gaby_duceag 1

15.03.2011, 11:37

Doamna Medi, imi plac briosele astea dar..cu ce as putea inlocui ouale, untul si branza, ca sa fie de post?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]