Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci

de Oana in Prajituri, 30 Apr 2010 | 5714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar brun
  • 150 g faina
  • 50 ml ulei
  • 125 ml suc de gutui (nectar Santal)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 3 cubulete de ciocolata amaruie
  • cateva linguri cu nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci:

Se amesteca intr-un castron uleiul cu sucul de gutui, galbenusurile si 70 g zahar. Se bat bine cu mixerul 5 minute. Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu restul de zahar, apoi se adauga peste crema cu galbenusuri. Se incorporeaza usor. Ciocolata se taie cu cutitul in fasii subtiri si se amesteca in aluat.

Se pun hartiutele intr-o tava de briose, apoi se adauga aluatul. Deasupra se presara nuci macinate. Se pune tava in cuptorul incins si se tine la foc potrivit pana se rumenesc usor deasupra. Se face testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de gutui, ciocolata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Oana 1

30.04.2010, 22:53

Da, foarte bune! Doar ca s-au lasat f.f. mult dupa ce s-au racit Eu le-am pozat abia scoase in cuptor....

nadina73 1

02.05.2010, 19:41

cu siguranta sant grozave felicitari 5 furculite oana

mena29 1

03.06.2010, 00:25

Oana am pastrat reteta la favorite ca tare bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Simona