Briose cu zmeura si miez de ciocolata

de divainbucatarie in Prajituri, 3 Dec 2010 | 5382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (pentru 6 bucati)
  • 120 g faina + faina pentru tapetare forme,
  • 80 g zahar,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu,
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ou,
  • 2 linguri smantana,
  • 2 linguri ulei+ ulei pentru tapetare forme,
  • 12 buc zmeura
  • 6 cuburi ciocolata cu lapte,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zmeura si miez de ciocolata:

Pentru inceput amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu si zaharul vanilat.Batem oul spuma impreuna cu zaharul si smantana, apoi adaugam uleiul. Incorporam apoi elementele solide. Turnam cate o lingura varfuita din aluat in forme. Punem bucatile de ciocolata si cate o zmeura rupta in bucatele in fiecare forma.

Acoperim apoi cu aluat ciocolata si zmeura. Punem cate o zmeura pe fiecare briosa si le dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zmeura si miez de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

divainbucatarie 1

03.12.2010, 18:51

Multumesc!

Anamaria7 1

03.12.2010, 22:19

ador briosele! si ale tale au crescut foarte frumos!

divainbucatarie 1

04.12.2010, 15:40

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Dobos