Briose de post, cu arome de sarbatori

de anomisana in Prajituri, 27 Noi 2013 | 4917 vizualizari

 

Pentru ca ne pregatim de sarbatori si unii dintre voi tin post, va aduc aceasta reteta minunata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 200g zahar
  • 150 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 2 mere rase
  • 100 g migdale macinate (nuci, alune)
  • 2 linguri gem (de care doriti)
  • 275 g faina cernuta
  • 5g praf de copt
  • scortisoara
  • coaja de portocala rasa
  • vanilie (optional)
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post, cu arome de sarbatori:

Ingredientele se adauga intr-un bol, in ordinea indicata mai sus si se amesteca pana la omogenizare. Se toarna in forme de briose si se coc. Dupa copt, le decorati dupa imaginatie.

TIPS-URI

1

Se pot turna si in tava de prajitura, iar daca adaugati cacao in compozitie, obtineti negresa de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post, cu arome de sarbatori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu gem de piersici-de post