Briose tricolore

de cccris in Prajituri, 25 Mar 2010 | 3781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cup unt butter
  • 2 linguri pline cacao
  • 1/2 cup apa fiarta
  • 1 cup faina
  • 1 cup zahar
  • 1/4 cup lapte
  • 1/2 lingurita otet
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose tricolore:

Incingeti cuptorul la 180 grade. Topim untul. Punem apa la fiert in alt vas. Adaugam cacao la unt si amestecam bine. Punem si apa si lasam sa fiarba 30 sec. Oprim focul si dam vasul deoparte. Intr-un castron mare amestecam faina cu zaharul. Incorporam in acestea compozitia de unt.Intr-un vas omogenizam oul batut cu laptele si otetul. Adaugam vanilia, praful de copt si amestecam bine. Le turnam peste aluatul de faina si amestecam pina la incorporare. Turnam in forme 1-2 linguri de compozitie si lasam tava in cuptor 20 min sau pina ce briosele trec testul scobitorii. Eu le-am glazurat cu poured fondant si le-am decorat cu cereale Nestle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose tricolore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

susu 1

25.03.2010, 15:26

cccris foarte cochete briosele tale, una mai frumoasa ca alta.

Rocsi 1

25.03.2010, 19:43

frumos colorate

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine si glazura de capsuni