Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi

de Irina in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2013 | 4694 vizualizari

 

Legume la abur si un sos usor, iata o garnitura pentru un pranz sanatos, plin de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 morcovi
  • 3 linguri de smantana partial degresata
  • 2 cani broccoli
  • 2 cani conopida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi:

Se spala si se curata legumele. Broccoli si conopida se desfac in buchetele, iar morcovii se storc, pentru a obtine suc de morcovi.

Intr-o cratita mica se fierbe sucul de morcovi la foc mare, timp de 8 minute, pana se reduce la jumatate. Se amesteca apoi cu smantana. Eu am adaugat si doua lingurite de pulpa de morcovi. Sosul se pune intr-un bol.

Buchetele de broccoli si conopida se fierb la abur, cat sa se inmoaie putin, dar sa ramana crocante. 

Se foloseste un platou pe care se asaza bolul cu sos si alaturi se asaza legumele. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si conopida cu sos de smantana si suc de morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

04.03.2013, 19:44

Merisor 1

04.03.2013, 19:48

Ai, cum arata morcovii!!

Zamfira 1

04.03.2013, 21:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuferi cu vinete