Brownie cu zmeura

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 31 Oct 2016 | 3509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 240 g ciocolata cu lapte
  • 160 g unt
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • un praf de sare
  • 250 g zmeura
  • 100 g zahar
  • 20 g amidon
  • 5 g gelatina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu zmeura:

Topim ciocolata cu untul.Lasam sa se raceasca.

Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita cu untul mixand in continuare.

Incorporam in compozitie si faina. Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru aproximativ 40 de minute.

Prajitura este coapta cand se desprind marginile de tava si deasupra formeaza o crusta subtire.

Lasam sa se raceasca.

Pentru jeleul de zmeura am folosit zmeura congelata pe care am pus-o pe foc impreuna cu zaharul.Am lasat sa dea cateva clocote apoi am adaugat amidonul amestecat cu 2 linguri de apa. Am mai lasat cateva minute apoi am stins focul.

Dupa ce s-a racorit putin am adaugat si gelatina inmuiata.Am repartizat jeleul rece peste blat, apoi am ras ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dulciuri cu Georgiana 1

03.11.2016, 09:28

Multumesc !

Gherca Daniela 1

04.11.2016, 16:51

delicioasa!

Dulciuri cu Georgiana 1

04.11.2016, 19:29

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu portocale și ciocolată