Bruschete cu rosii

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 3754 vizualizari

 

Pentru o gustare rapida, o cina de weekend in fata televizorului sau pentru micul dejun nu ezitati sa incercati aceste bruschete cu rosii proaspete, busuioc si chilli. Sunt foarte usor de pregatit si foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine alba,
  • 2 rosii medii,
  • 2-3 lingurite ulei de masline,
  • chilli cu sare de mare,
  • piper,
  • busuioc,
  • oregano,
  • verdeturi de Provence,
  • 1 graunte de usturoi,
  • marar verde pt decor.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu rosii:

Am luat un graunte mai mare de usturoi si l-am taiat pe jumatate. Am frecat cu el feliile de paine pe una din parti.  

Am pus apoi peste paine ulei de masline (cate putin doar atat cat sa fie stropite), oregano, verdeturi de Provence, busuioc.  

Am pus feliile de paine intr-o tigaie antiaderenta si le-am lasat cate un minut pe fiecare parte, apoi le-am scos pe o farfurie.  

Am tocat rosiile in cuburi mici si le-am pus pe feliile de paine, pe partea condimentata.   

Am pus din nou bruschetele in tigaie, doar cat sa le mai incalzesc putin, am rasnit piper si chilli cu sare de mare peste ele, apoi le-am scos pe farfurie.  

Am decorat cu frunze de marar si am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii