Bruschete cu ton

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 4930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii:
  • 1 conserva de ton bucati ( in ulei sau apa, dar este mai bine sa alegeti ton in apa),
  • sare, piper (dupa gust),
  • 3-4 frunze foarte mici de rucola ( taiate marunt),
  • 2 lingurite cu ulei de masline,
  • 2 catei de usturoi (tocati marunt),
  • 2 linguri cu masline ( bucati, nu intregi, dulci, nu foarte sarate),
  • 1/2 sau 1 lingurita cu frunze uscate de oregano (tocate marunt),
  • 4 felii de paine,
  • 2 lingurite cu patrunjel ( tocat marunt) si 1 arpagic (samanta de ceapa).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton:

Frunzele de rucola se spala cu apa rece si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si el si se toaca marunt, la fel si ca oregano. Usturoiul si arpagicul trebuie taiate marunt. Se combina intr-un bol uleiul de masline cu sarea, piperul, arpagicul, oregano, patrunjelul, maslinele si rucola. Amestecul se pune pe cele 4 felii, in mod egal. Apoi se va aseza o cantitate egala de ton pe acesta.

Se preincalzeste cuptorul si se baga bruschetele in cuptor. Se lasa cateva minute in cuptor, pana ce se rumeneste painea. La aceasta reteta mai puteti adauga felii de mozzarela si rosii coapte, de la care se inlatura semintele.

Pofta buna!

text: Stama Madalina

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci si carnaciori