Bruschette cu rosii si busuioc

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 5913 vizualizari

 

Bruschetele au aparut ca specialitate cu multi ani in urma in Italia, istoria lor este simpla datorita ingredientelor principale: paine, usturoi si ulei.
Adevarul este ca in ziua de azi se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie.

 

INGREDIENTE

  • felii mici de paine,
  • usturoi,
  • rosii,
  • ulei de masline extravirgin,
  • busuioc (eu nu am avut proaspat si am folosit pesto)
  • sare,piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosii si busuioc:

Feliile de paine le punem in prajitorul de paine. Pana se rumenesc decojim rosiile si le taiem cubulete. Curatam usturoiul. Ungem feliile de pine pe o parte si pe alta cu muuult usturoi,le ungem pe urma cu pesto de busuioc,adaugam cubulete de rosii. Le saram,piperam si le stropim cu ulei de masline extravirgin. Le dam la cuptor cam 10 minute. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta rustica cu ceapa verde si telemea