Buburuze

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2012 | 5265 vizualizari

 

Reteta inspirata din pliantul Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 2-4 rosii
  • 1 cutie Delaco Ceva Fin Cremos cu usturoi
  • masline negre
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buburuze:

Spalam rosiile, le taiem in doua, pe lungime. Le indepartam miezul si le umplem cu Delaco Ceva Fin Cremos cu usturoi. Punem rosiile umplute pe un platou cu marar verde. In loc de capul buburuzei punem o jumatate de maslina neagra iar in locul ochisorilor putina branza.Taiem bucatele de masline si le punem pe spatele buburuzelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Buburuze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu rosii si mozzarella