Bucati de pulpa pui cu susan

de COSTEO in Pui, 31 Iul 2013 | 3470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 240 g susan
  • 5 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit

pentru bait:

  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 400 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucati de pulpa pui cu susan:

Pulpele se pui,se curata,se dezoseaza,apoi se portioneaza in 4 bucati depinde cat de mare este pulpa.Le punem la bait,preparam baitul din vin,cimbru,usturoi pisat,sare,piper,condimente granulate,apoi le lasam la frigider cam 5-6 ore.Dupa cele 5-6 ore le scoatem din bait,si le pregatim pentru urmatoarea etapa.Batem cu telul cele 5 oua foarte bine,punem faina intr-un bol,si semintele de susan in alt bol.Fiecare bucata de pui se va trece o data prin faina ,ou si la final le tavalim prin susan,Se pun intr-o tigaie cu ulei incins,Se prajesc pe ambele parti.Cand le scoatem din tigaie se pun pe sevetel de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Se servesc cu castraveti murati.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucati de pulpa pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]