Budinca Amaretto

de Irina in Prajituri, 12 Dec 2012 | 7826 vizualizari

 

O reteta de budinca Amaretto delicioasa! Si preparata intr-un vas Zepter...

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 250 g smantana
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 150 ml lichior Amaretto
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Amaretto:

Asezati laptele si smantana intr-un vas de 2,2l. Acoperiti vasul, aprindeti aragazul la treapta medie si fierbeti (indicatorul Termocontrolului sa fie in zona verde).

Intre timp, bateti ouale cu zaharul intr-un bol. Turnati ouale batute in laptele care fierbe. Amestecati bine. Nu puneti capacul. Cand se incalzeste, turnati lichiorul Amaretto.

Puneti amestecul in forme si coaceti-le la cuptor la cca.90 grade C, timp de 35-40 minute.

Lasati budinca sa se raceasca intr-un loc rece, dupa care se scoate din forme si se poate servi.

Reteta advertorial Zepter.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Amaretto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in vas Zepter