Budinca cu brocoli , telemea si kaizer

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2010 | 8071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .450 g brocoli
  • .150g telemea
  • .150 g kaizer
  • .unt cat o nuca
  • .2 oua
  • .150 g smantana
  • .un pahar cu lapte
  • .o legatura marar
  • .o rosie
  • .cateva fire de ceapa verde
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu brocoli , telemea si kaizer:

Se pun buchetelele de brocoli intr-un vas cu apa si sare si se dau in cateva clocote.Se scot apoi cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Se unge un vas cu unt si se pun pe rand:un strat de brocolli, un strat de telemea rasa si un strat de kaizer taiat feliute.

Separat se face urmatorul amestec:se bat bine ouale, se amesteca cu smantana, se adauga laptele si apoi mararul taiat marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Acest amestec se toarna  peste brocoli .Deasupra se pun cateva rondele de rosii si cateva fire de ceapa verde. Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca.

Se poate servi atat calda cat si rece .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu brocoli , telemea si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

11.06.2010, 14:40

Multumesc,Lia!..................

mihaelar63 1

12.06.2010, 07:24

daca mai este si eu doresc , marar mai rar

Bucataras Medi 1

13.06.2010, 08:32

Mihaelar, am inteles...........fara marar...............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas