Budinca cu dovlecei si carnaciori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 5650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 2 dovlecei mici
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g carnati ardelenesti
  • 2 rosii
  • 2 oua
  • 300 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • cateva fire de cimbrisor
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • praf de nucsoara 
  • unt ptr uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei si carnaciori:

Se fierb pastele conform cu instructiunile de pe ambalaj, apoi se strecoara bine.

Se spala dovleceii, se taie in doua, apoi in felii. Ceapa verde se curata si se spala, apoi se taie rondele. Se oparesc rosiile, se decojesc, li se scoate cotorul si se taie cubulete. Se taie carnatii felii. 

Intr-o tigaie se calesc in ulei dovleceii si ceapa verde la foc mic pana se inmoaie. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbrisor. 

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca bine ouale cu smantana si cascavalul, apoi se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Se amesteca pastele cu rosiile si carnaciorii, se adauga ceapa si dovleceii, apoi se aseaza toate intr-o tava unsa cu unt. Se toarna deasupra amestecul de smantana si se da la cuptor ptr aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita sarata