Budinca cu mascarpone

de Rocsi in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 9679 vizualizari

 

Imi plac mult budincile cu paste si branza dulce,dar aromate!!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza de vaci cremoasa
  • 150 gr mascarpone
  • 150 gr de paste(de orice tip)
  • 3 oua
  • 5 lingrui zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingura  praf crema de vanilie Dr.Oetker
  • 2 lingurite coaja de portocala rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu mascarpone:

Punem intr-o cratita niste apa la fiert impreuna cu un praf de sare.

Cand da in clocot punem pastele si le fierbem circa 8-10 minute.

Ouale le batem spuma impreuna cu zaharul.

Adaugam mascarponele peste ouale batute si il incorporam.

Branza de vaci o sfaramam cu degetele si o adaugam in compozitia de mai sus.

Apoi punem crema de vanilie,esenta si coaja de portocala rasa.

Le amestecam usor cu o lingura.

Pastele fierte le scurgem de apa si le lasam 3-4 minute sa se racoreasca.

Le amestecam apoi cu crema de branza.

Luam o tava rotunda(sau alta forma ,nu conteaza)si o tapetati cu hartie de copt.

Turnati compozitia in ea si o dati in cuptorul incins.

Reglati o temperatura potrivita si lasati-o pana prinde o culoare usor aurie deasupra,cam 40 de minute.

Cand e gata,o lasam putin la racorit si putem sa servim!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de spaghete, cu branza si stafide