Budinca de cartofi cu pate de ficat

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2010 | 7207 vizualizari

 

E un preparat potrivit pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 200 g pate de ficat
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu pate de ficat:

Cartofii se curata , se spala, se taie cubulete si se pun la fiert. Cand sunt fierti, se face din ei un piure nu foarte fin.

Albusurile se bat spuma tare.

Intr-un vas se amesteca piureul, pateul de ficat, galbenusurile, spuma de albusuri,cascavalul ras fin, sare si piper. Se omogenizeaza bine si se toarna totul intr-un vas pentru cuptor uns cu ulei si tapetat cu faina. Se coace la foc mic cam 40-50 de minute.

Se serveste calda sau rece cu castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de artofi evantai