Budinca de conopida

de jolygina in Mancaruri de legume, 25 Sep 2010 | 19510 vizualizari

 

as manca conopida dimineata ,pranz si seara ,imi place sa o mananc asa fiarta cu sare

 

INGREDIENTE

  • o conopida (500g)
  • 4 oua
  • 200g branza
  • 200g smantana
  • 200g mozarella (baby e fara sare asa mai dietetica mie imi place)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

se pune conopida la fiert cu putina sare (daca doriti ca  sa fie conopida mai alba puteti pune 100ml lapte in apa in care fierbe )

intre timp pregatim crema pentru budinca astfel: batem bine ouale ca la omleta ,adaugam branza care a fost data pe razatoare ,cand s-a incorporat bine adaugam si smantana

cand s-a fiert conopida o punem la scurs ,ungem o tava cu unt ,si asezam buchetele de conopida  dupa care turnam crema peste conopida ,cand s-a incorporat bine crema printre buchetele de conopida punem si bucatile de mozarella si dam tava la cuptor cam 20-30 min       

pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu branza de vaci