Budinca de dovlecei

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 4624 vizualizari

 

Aveam in frigider 2 dovlecei care tot asteptau sa fie gatiti. Le-a venit randul si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 rosii potrivite
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200 g branza
  • 100 g cas
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei:

Am taiat rondele dovleceii si am presarat peste ei sare si piper,apoi i-am adaugat intr-un vas in care am batut 2 oua. Am uns cu unt o tava micuta (mai mica decat cea de la aragaz) si am asezat un strat de dovlecei. Deasupra am pus branza,peste care au urmat rosiile taiate cubulete si ultimul strat de dovlecei. Peste ouale ramase de la dovlecei,am adaugat inca doua oua si smantana.Am omogenizat si am varsat compozitia in tava. La final am ras cas si am dat tava la cuptorul preincalzit 25-30 minute la foc mediu pana s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza la cuptor