Budinca de dovlecei

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 5400 vizualizari

 

Aveam in frigider 2 dovlecei care tot asteptau sa fie gatiti. Le-a venit randul si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 rosii potrivite
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200 g branza
  • 100 g cas
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei:

Am taiat rondele dovleceii si am presarat peste ei sare si piper,apoi i-am adaugat intr-un vas in care am batut 2 oua. Am uns cu unt o tava micuta (mai mica decat cea de la aragaz) si am asezat un strat de dovlecei. Deasupra am pus branza,peste care au urmat rosiile taiate cubulete si ultimul strat de dovlecei. Peste ouale ramase de la dovlecei,am adaugat inca doua oua si smantana.Am omogenizat si am varsat compozitia in tava. La final am ras cas si am dat tava la cuptorul preincalzit 25-30 minute la foc mediu pana s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]