Budinca de dovlecei cu cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2016 | 6397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov potrivit
  • 200 g cascaval
  • sare,boia
  • rosii cherry
  • putin pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu cascaval:

Curatim dovleceii si morcovul si ii dam pe razatoare. Dovleceii pe razatoarea mare, morcovul pe razatoarea mica. Cascavalul il dam pe razatoarea mica.

Batem ouale su sare si boia dulce, adaugam dovleceii, morcovul si cascavalul ras. Ungem cu unt un vas termorezistent si presaram putin pesmet, apoi punem compozitia de dovlecei. Din loc in loc asezam rosii cherry si presaram pe deasupra putin pesmet apoi cascaval ras.

Introducem vasul in cuptorul incins pana se rumeneste usor.

Este foarte buna si calda si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

26.09.2016, 09:18

hmmm ce bine ti-a iesit , gustoasa

diaconta 1

27.09.2016, 16:06

Foarte buna cred ca a fost

Dulciuri cu Georgiana 1

28.09.2016, 10:00

Multumesc ! A fost foarte buna! Imi place dovlecelul mult !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochiuri in cuib de cartofi