Budinca de dovlecei cu cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2016 | 6705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov potrivit
  • 200 g cascaval
  • sare,boia
  • rosii cherry
  • putin pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu cascaval:

Curatim dovleceii si morcovul si ii dam pe razatoare. Dovleceii pe razatoarea mare, morcovul pe razatoarea mica. Cascavalul il dam pe razatoarea mica.

Batem ouale su sare si boia dulce, adaugam dovleceii, morcovul si cascavalul ras. Ungem cu unt un vas termorezistent si presaram putin pesmet, apoi punem compozitia de dovlecei. Din loc in loc asezam rosii cherry si presaram pe deasupra putin pesmet apoi cascaval ras.

Introducem vasul in cuptorul incins pana se rumeneste usor.

Este foarte buna si calda si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (15)

anca_rm 1

26.09.2016, 09:18

hmmm ce bine ti-a iesit , gustoasa

diaconta 1

27.09.2016, 16:06

Foarte buna cred ca a fost

Dulciuri cu Georgiana 1

28.09.2016, 10:00

Multumesc ! A fost foarte buna! Imi place dovlecelul mult !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guacamole cu Blenderul Oster