Budinca de dovlecei cu porumb

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 6511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti
  • 250 g boabe de porumb din conserva
  • 3 linguri smantana grasa
  • 200 g branza grasa de vaci
  • 200 telemea de oaie
  • marar uscat
  • 5 oua
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu porumb:

Spalam dovleceii ,ii cutaram de coaja(daca este cazul),ii taiem rondele si ii condimentam cu sare si piper.
Separat ne ocupam de crema de branza..............amestecam branza de vaci cu smantana  si mararul uscat.Batem bine ouale(3) separat si apoi le incorporam in amestecul de mai sus impreuna cu telemeaua rasa .Adaugam si boabele de porumb scurse de apa si condimentam dupa gust cu sare (eu nu am mai adaugat)si piper proaspat macinat.Ungem un vas (eu am folosit unul de yena) cu unt si asezam alternativ randuri cu rondele de dovlecei  si crema de branza.Ultimul strat este de crema de branza.
Batem bine celelalte  oua si le turnam deasupra.
Dam la cuptor pentru circa 45 min.
Lasam sa se racoreasca si apoi taiem(eu am taiat sub forma rotunda) si apoi putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

FlaviaD 1

08.08.2013, 14:15

Foarte reusit

Sidy 1

13.08.2013, 07:07

Chiar daca nu iti plac dovleceii ....cand ii vezi cum arata acestia ai lui Medi, nu ii poti refuza Fabulosi ! Ti-ai schimbat numele ?

babi5 1

13.08.2013, 09:01

Buna de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soufflé de legume