Budinca de macaroane cu branza

de madi_marin in Paste, 14 Dec 2010 | 10322 vizualizari

 

Un preparat simplu si foarte gustos.....

 

INGREDIENTE

  • 250 g macaroane
  • 350 g telemea sarata
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

Macaroanele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Telemeaua se da pe razatoarea cu ochiuri mici, se amesteca cu zaharul, esentele, stafidele , coaja de lamaie si ouale batute bine. Se toarna compozitia peste macaroanele scurse bine de apa.

Se tapeteaza o forma detasabila cu hartie de copt, se unge cu unt pe fund si pe margini si apoi se toarna compozitia. Se da forma la cuptorla foc mediu pana cand se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

madi_marin 1

15.12.2010, 20:57

wow.....ce de vizitatori am avut la reteta.... imi pare rau ca nu am raspuns pana acum, dar e o perioada foarte aglomerata la serviciu si de-abia apuc sa intru pe site-ul meu preferat.... multumesc tuturor pentru aprecieri.....

nadina73 1

15.12.2010, 21:35

foarte buna

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:37

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie