Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 14 Apr 2016 | 2582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte de migdale
  • sare
  • 40 grame fulgi de ovaz
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri zahar brun
  • 10 grame ciocolata neagra
  • ulei
  • miere
  • seminte de chia
  • seminte de in
  • fulgi de cocos
  • alune de padure
  • 1 banana mica
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata:

Se fierbe laptele. Se adauga fulgii de ovaz si sare, se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba pana cand budinca devine cremoasa. Se opreste focul, se adauga 1 lingura de miere si se amesteca.

Intre timp, se curata si taie banana felii si se presara cu zahar brun pe ambele parti.

Se prajesc feliile, intr-un singur strat, la foc mediu, pana devin caramelizate. 

Se transfera budinca intr-un bol si se decoreaza cu felii de banana caramelizata, bucati de ciocolata, alune de padure, seminte de chia,fulgi de cocos seminte de in si miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu banane caramelizate si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars