Budinca de peste

de divainbucatarie in Peste, 20 Noi 2010 | 7550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de stiuca tocata (sau alt peste),
  • 1 felie franzela muiata in lapte,
  • 2 linguri de ulei,
  • marar,
  • 2 linguri de smantana,
  • 2 oua separate,
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de peste:

Stiuca curatata de piele si oase o tocam si o dam prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte. Adaugam smantana, uleiul, sare, piper si mararul tocat marunt.
Amestecam bine. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.Turnam amestecul de carne de peste intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. O ungem cu galbenus si o dam la cuptor, la 180°C pentru 40-45 de minute, pana devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]